Pracownik produkcyjny- filetowanie ryb, pakowanie krewetek, ukladanie ryb na tasmie z doswiadczeniem
Jestesmy agencja posrednictwa pracy proponujaca prace glownie w
Holandii. Poszukujemy pracownikow z roznych branz i do roznych prac min. pracownikow produkcyjnych , budowlanych, technicznych oraz z branzy IT.Nasza firma pracuje zgodnie z prawem Unii Europejskiej posiadamy certyfikat Ministerstwa Pracy nr .
Dla naszego klienta z branzy spozywczej poszukujemy osob na stanowisko:
Pracownik produkcyjny filetowanie ryb, pakowanie krewetek, ukladanie ryb na tasmie z doswiadczeniem i znajomoscia j. angielskiego!
Kogo szukamy:
-osoby chcacej rozwinac swoja kariere zawodowa
osob dynamicznych , energicznych i otwartych
lubiacych pracowac w mlodym energicznym zespole
chcacych "dorobic" do kieszonkowego........
Obowiazki:
sortowanie ryb (flader wg wagi
filetowanie reczne ryb (okrajanie ciemnej i bialej strony ryby)
skorowanie ryb
pakowanie ryb
pakowanie krewetek
ukladanie ryb na tasmie
Oferujemy:
-Stawki: euro brutto/h:
lat = ,
lat = ,
lat = ,
lat = ,
lat = ,
lat i wiecej= ,
praca na min. miesiecy
atrakcyjne warunki wynagrodzenia wg stawek wiekowych
ubezpieczenie platne , Eur tydzien przez pracownika, zapewniane przez pracodawce
zakwaterowanie platne przez pracownika wg stawek wiekowych zagwarantowane przez pracodawce:
lat eur/tyg
lat eur/tyg
lat eur/tyg
lat eur/tyg
lat eur/tyg
lat i powyzej eur tydzien
zakwaterowanie w URK
dojazd do pracy na rowerze
Wymagania
komunikatywna znajomosc j. angielskiego, sprawdzana podczas rozmowy osobistej lub telefonicznej!!!!!
-WYMAGANE doswiadczenie przy sortowaniu, pakowaniu, filetowaniu ryb (fladry), pakowaniu krewetek, ukladaniu ryb na tasmie
mile widziane prawo jazdy
mozliwosc pozostania w pracy na miesiecy
Informacje dodatkowe:
Przebieg procesu filetowania ryb:
-Kazdego dnia odbywa sie dostawa swiezych ryb w nierdzewnych kontenerach. swiezo zlowione ryby zostaja najpierw umieszczone w chlodniach, a nastepnie przetworzone.
-W sortowni odbywa sie sortowanie ryb (flader wedlug wagi.
-Posortowane ryby (fladry zanim trafia na oddzial filetowania, zostaja najpierw przetrzymywane w chlodniach.
-Na oddziale filetowania fladry zostaja przetransportowane na tasmie do maszyn filetujacych.
-Fladra zostaje polozona na tasmie transportowej, nastepnie przez rynne trafia do maszyny.
-Nastepnie glowa oraz ogon ryby zostaja usuniete.
-Po tym etapie rozpoczyna sie reczne filetowanie, nastepnie okrajanie ciemnej i bialej strony ryby i na koncu skorowanie.
-Czysty filet zostaje umieszczony w nierdzewnych, metalowych skrzyniach wypelnionych lodem.