Opis stanowiska:Praca w zakladzie gdzie przetwarzane jest mieso wieprzowe. Praca polega na trybowaniu poszczegolnych elementow wieprzowych tj. szynki, lopatki, karkowki oraz uda i oprawiania gotowego produktu. Test noza (bench test przechodzony jest przy stole w obecnosci instruktora. Liczy sie zarowno szybkosc jak i jakosc. Praca odbywa sie przy tasmie.
Wymagania:Minimalne roczne doswiadczenie w przemysle miesnym
Zdolnosc do poslugiwania sie nozem rzezniczym
Znajomosc anatomii zwierzecia, ulozenie kosci i umijetnosc ich wykrojenia sa podstawa
Przed podjeciem pracy odbedzie sie test kwalifikacyjny na podstawie, ktorego instruktor oceni zdolnosc do pracy z nozem
Prosimy zapoznac sie z video klipami powyzej
Oferujemy:Jezeli test przejda Panstwo pomyslnie, zaoferujemy stawki wynagrodzenia: l6. , l7. , l8. , l8. do l9. na godzine mozliwosc nadgodzin dla zainteresowanych
Czas pracy od do godzin tygodniowo
Do dni platnego urlopu rocznie
Biuro koordynatora bezposrednio na miejscu pracy w fabryce
Odziez ochronna w pracy bezplatnie
Pomoc w otwarciu konta bankowego
Pomoc w uzyskaniu obowiazkowego numeru ubezpieczenia zdrowotnego (National Insurance)
Pomoc w wypelnieniu wszelkich niezbednych dokumentow
Pomoc w ubieganiu sie o swiadczenia rodzinne
Pomoc w ‘pierwszych krokach’ w Anglii
Pomoc w znalezieniu pracy dla znajomych i osob bliskich
Dlugotrwala wieloletnia wspolprace
Co nalezy umiescic w CV lub e-mailu zwrotnym
W jezyku polskim lub angielskim
Pelne dane kontaktowe : e-mail, numer komorkowy, numer stacjonarny, adres.
Doswiadczenie zawodowe: nazwa i mejsce pracy (kraj, miasto, nazwa zakladu oraz przyblizone daty zatrudnienia; stanowisko i zakres obowiazkow w tym ktore czesci potraficie panstwo wykrawac.
Odpowiedz na pytanie: Czy zapoznal/a sie Pani/Pan z filmikami video na naszej stronie ukazujacymi test noza
Inne dane : edukacja
Opcjonalnie: liste konkretnych pytan do mnie na temat pracy o informacje nie zawtare w ogloszeniu.
Jesli maja Panstwo dodatkowe pytania prosimy o kontakt
Zapraszamy do wspolpracy
Malgorzata
lu e-mail